Naturalne wyroby wędzarnicze z MCC Mazurkas

Od grudnia br. MCC Mazurkas i Mazurkas Catering 360o rozszerzają swoją ofertę o wyroby z własnej hotelowej wędzarni - naturalne, wędzone dymem olchowym, bez dodatku sztucznych konserwantów.
- Już od dłuższego czasu myślałem o uruchomieniu tradycyjnej wędzarni. Finalnie projekt udało się zrealizować - na tyłach MCC Mazurkas powstała przyhotelowa wędzarnia, w której przygotowuję dla naszych Gości naturalne wędliny, kiełbasy, a także wędzone ryby, sery czy owoce morza. - mówi Mariusz Pietrzak, Szef Kuchni MCC Mazurkas i Mazurkas Catering 360o .
Wyroby z tradycyjnej wędzarni są już stałym elementem śniadań dla Gości hotelu oraz oferty cateringowej Mazurkas Catering 360o. Własne wędliny i kiełbasy pojawiły się również jako nowość w ofercie potraw wigilijnych i świątecznych, które można zamawiać w Restauracji George Sand Hotelu Mazurkas lub online na www.catering.mazurkas.pl i odebrać w przeddzień Świąt lub w samą Wigilię.
Powrót do listy